Vege |
Śniadanie | dietetyczna owsianka porzeczkowa na mleku roślinnym | |
| II Sniadanie | żytnie naleśniki ze szpinakiem i warzywami, zapiekane pod dietetyczną mozzarellą | |
| Obiad | dorsz prosto z pieca, podany z ziemniaczkami pieczonymi | |
|
Podwieczorek | fit ciastka orzechowe | |
| Kolacja | humus tradycyjny z czerwoną fasolą, podany z miksem sałat i chlebem z ziarnami lnu | |
|
Vege + fish |
Śniadanie | dietetyczna owsianka porzeczkowa na mleku roślinnym | |
| II Sniadanie | żytnie naleśniki ze szpinakiem i warzywami, zapiekane pod dietetyczną mozzarellą | |
| Obiad | dorsz prosto z pieca, podany z ziemniaczkami pieczonymi | |
|
Podwieczorek | fit ciastka orzechowe | |
| Kolacja | humus tradycyjny z czerwoną fasolą, podany z miksem sałat i chlebem z ziarnami lnu | |
|
Senior |
Śniadanie | dietetyczna owsianka porzeczkowa na mleku roślinnym | |
| II Sniadanie | ------------------------------------------------------------------------- | |
| Obiad | spaghetti bolońskie z delikatnej wołowiny, podane z pomidorkami koktajlowymi i rukolą | |
|
Podwieczorek | fit ciasto orzechowe | |
| Kolacja | owsiany pasztet warzywny, podany z dressingiem śliwkowym i pieczywem wieloziarnistym | |
|
Samuraj |
Śniadanie | frittata jajeczna z boczkiem, podana z warzywami na sałacie | |
| II Sniadanie | dorsz prosto z pieca, podany z surówką z kiszonej kapusty | |
| Obiad | koktajl z owoców leśnych z masłem orzechowym, bananem i izolatem białka | |
|
Podwieczorek | spaghetti bolońskie z delikatnej wołowiny, podane z warzywami gotowanymi | |
| Kolacja | keto naleśniki kakaowe z serkiem | |
|
Performance |
Śniadanie | tarta z dynią pieczoną i warzywami, podana na sałacie | |
| II Sniadanie | 1000 kcal - 1500 kcal - żurawinowy koktajl jaglany z owocami leśnymi
1750 kcal - 3000 kcal - wytrawne naleśniki mięsne | |
| Obiad | spaghetti bolońskie z delikatnej wołowiny, podane z warzywami gotowanymi | |
|
Podwieczorek | jabłka pieczone, podane z farszem z płatków owsianych | |
| Kolacja | 1000 kcal - 1500 kcal - humus pomidorowy, podany na sałacie ze świeżymi warzywami
1750 kcal - 3000 kcal - szynka z indyka przygotowana w sous vide, podana z chlebem wieloziarnistym
| |
|
Optymalna |
Śniadanie | frittata jajeczna z boczkiem, podana z warzywami na sałacie | |
| II Sniadanie | paprykowa kofta wołowo-wieprzowa, podana z majonezowym sosem sambałowym | |
| Obiad | dorsz prosto z pieca, podany z surówką z kiszonej kapusty | |
|
Podwieczorek | ------------------------------------------------------------------------- | |
| Kolacja | keto naleśniki czekoladowe z serkiem | |
|
Health |
Śniadanie | dietetyczna owsianka porzeczkowa na mleku roślinnym | |
| II Sniadanie | żytnie naleśniki ze szpinakiem i warzywami, zapiekane pod dietetyczną mozzarellą | |
| Obiad | spaghetti bolońskie z delikatnej wołowiny, podane z pomidorkami koktajlowymi i rukolą | |
|
Podwieczorek | fit ciasto orzechowe | |
| Kolacja | pasztet warzywny, podany na sałacie z pieczywem wieloziarnistym | |
|
Gluten free |
Śniadanie | tarta z dynią pieczoną i warzywami, podana na sałacie | |
| II Sniadanie | żurawinowy koktajl jaglany z owocami leśnymi | |
| Obiad | spaghetti bolońskie z delikatnej wołowiny, podane z warzywami gotowanymi | |
|
Podwieczorek | jabłka pieczone, podane z farszem z płatków owsianych | |
| Kolacja | humus pomidorowy, podany na rukoli ze świeżymi warzywami | |
|
Keto Fat-killer |
Śniadanie | frittata jajeczna z boczkiem, podana z warzywami na sałacie | |
| II Sniadanie | paprykowa kofta wołowo-wieprzowa, podana z majonezowym sosem sambałowym i surówką z marchwi | |
| Obiad | dorsz prosto z pieca, podany z surówką z kiszonej kapusty | |
|
Podwieczorek | sałatka z avocado, fasolką szparagową i jajkiem, podana z sosem majonezowym | |
| Kolacja | keto naleśniki czekoladowe z serkiem | |
|
Dla insulinoopornych |
Śniadanie | tarta z dynią pieczoną i warzywami, podana na sałacie | |
| II Sniadanie | żurawinowy koktajl z owocami leśnymi | |
| Obiad | wołowina w sosie śmietanowym, podana z cebulką pieczarkami | |
|
Podwieczorek | niskoglikemiczne tarteletki owocowe | |
| Kolacja | humus pomidorowy, podany na rukoli ze świeżymi warzywami | |
|
Hashimoto |
Śniadanie | tarta z dynią pieczoną i warzywami, podana na sałacie | |
| II Sniadanie | żurawinowy koktajl z owocami leśnymi | |
| Obiad | spaghetti bolońskie z delikatnej wołowiny, podane z warzywami gotowanymi | |
|
Podwieczorek | niskoglikemiczne talaterki owocowe bez laktozy | |
| Kolacja | pasta pomidorowa z chlebem własnego wypieku, podana na rukoli ze świeżymi warzywami | |
|