Performance |
Śniadanie | granola orzechowa z bakaliami, owocami i niskokalorycznym jogurtem | |
| II Sniadanie | plastry cukinii zapiekane z mięsnym farszem pod mozzarellą | |
| Obiad | miruna w sosie cytrynowym, podana z ryżem curry i surówką z selera | |
|
Podwieczorek | jaglana rolada owocowa | |
| Kolacja | wiosenny twarożek z rzodkiewką, podany na sałacie z pieczywem wieloziarnistym | |
|
Gluten free |
Śniadanie | bezglutenowa granola orzechowa z bakaliami, owocami i niskokalorycznym jogurtem bez laktozy | |
| II Sniadanie | plastry cukinii zapiekane z mięsnym farszem pod mozzarellą | |
| Obiad | miruna w sosie cytrynowym, podana z ryżem curry i surówką z selera | |
|
Podwieczorek | jaglana rolada owocowa | |
| Kolacja | wiosenny twarożek z rzodkiewką, podany na sałacie z pieczywem bezglutenowym | |
|
Health |
Śniadanie | jabłkowe musli dr birchera z niskokalorycznym jogurtem waniliowym | |
| II Sniadanie | dietetyczna zupa porowa z kurczakiem | |
| Obiad | dietetyczne grzybowe risotto, na bazie ryżu basmati, podane z surówką z ogórków kiszonych | |
|
Podwieczorek | jogurtowy deser mango | |
| Kolacja | pasta jajeczna z czarnymi oliwkami, podana na sałacie z pieczywem wieloziarnistym | |
|
Vege |
Śniadanie | jabłkowe musli dr birchera z niskokalorycznym jogurtem waniliowym | |
| II Sniadanie | jesienna sałatka z łososiem, podana z ziołowym sosem vinegrette | |
| Obiad | placuszki ziemniaczane, pieczone w piecu, podane z delikatnym leczo warzywnym | |
|
Podwieczorek | jaglana rolada owocowa | |
| Kolacja | ratatouille z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i ziołami | |
|
Senior |
Śniadanie | jabłkowe musli dr birchera z niskokalorycznym jogurtem waniliowym | |
| II Sniadanie | ------------------------------------------------------------------------- | |
| Obiad | dietetyczne grzybowe risotto, na bazie ryżu basmati, podane z surówką z ogórków kiszonych | |
|
Podwieczorek | jaglana rolada owocowa | |
| Kolacja | pasta jajeczna z czarnymi oliwkami, podana na sałacie z pieczywem wieloziarnistym | |
|
Vege + fish |
Śniadanie | jabłkowe musli dr birchera z niskokalorycznym jogurtem waniliowym | |
| II Sniadanie | jesienna sałatka z łososiem, podana z ziołowym sosem vinegrette | |
| Obiad | placuszki ziemniaczane, pieczone w piecu, podane z delikatnym leczo warzywnym | |
|
Podwieczorek | jaglana rolada owocowa | |
| Kolacja | ratatouille z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i ziołami | |
|
Samuraj |
Śniadanie | omlet z jaj ekologicznych z białą kiełbasą i pieczarkami, podany z miksem świeżych warzyw | |
| II Sniadanie | ketogeniczny boczek pieczony, podany z warzywami grillowanymi | |
| Obiad | egzotyczny koktajl samuraja na bazie kaszy jaglanej z izolatem białka | |
|
Podwieczorek | pietruszkowe klopsiki drobiowe w towarzystwie ryżu curry i surówki z selera | |
| Kolacja | jaglana rolada owocowa | |
|
Optymalna |
Śniadanie | omlet z jaj ekologicznych z białą kiełbasą i pieczarkami, podany z miksem świeżych warzyw | |
| II Sniadanie | boczek pieczony, podany z surówką z białej kapusty | |
| Obiad | pulpety drobiowe z gęsim smalcem, podane z surówką z ogórków kiszonych | |
|
Podwieczorek | -------------------------------------------------------------------------- | |
| Kolacja | jeżynowo waniliowa panna cotta | |
|
Keto Fat-killer |
Śniadanie | omlet z jaj ekologicznych z białą kiełbasą i pieczarkami, podany z miksem świeżych warzyw | |
| II Sniadanie | boczek pieczony, podany z warzywami grillowanymi | |
| Obiad | pulpety drobiowe z gęsim smalcem, podane z surówką z białej kapusty | |
|
Podwieczorek | sałatka warzywna z łososiem wędzonym, oliwkami i sosem balsamicznym | |
| Kolacja | jeżynowo waniliowa panna cotta | |
|
Hashimoto |
Śniadanie | owsianka z owocami leśnymi na bazie mleka kokosowego | |
| II Sniadanie | dietetyczna zupa porowa z kurczakiem | |
| Obiad | miruna w sosie cytrynowym, podana z ryżem curry i surówką z selera | |
|
Podwieczorek | egzotyczny koktajl z imbirem | |
| Kolacja | pasta jajeczna z czarnymi oliwkami, pomidorami suszonymi, podana z pieczywem bezglutenowym | |
|
Dla insulinoopornych |
Śniadanie | tarta warzywna z dynią pieczoną | |
| II Sniadanie | egzotyczny koktajl z imbirem | |
| Obiad | miruna w sosie cytrynowym, podana z ryżem curry i surówką z selera | |
|
Podwieczorek | niskoglikemiczne tartaletki owocowe | |
| Kolacja | pasta jajeczna z czarnymi oliwkami, pomidorami suszonymi, podana z pieczywem bezglutenowym | |
|